и как искам да ме будиш ти, а не алармата
и да ме прегръщат ръцете ти, а не завивките (via cvetaa7)

(via boli-te-guza)

209 notes
Writing is a socially acceptable form of schizophrenia. E.L. Doctorow (via feellng)
832 notes